Paket Ekonomi - Till nyfödda

  • 466 kr
  • 420 kr

Här har vi sammanställt ett litet paket som passar föräldrar som letar efter ett system som är prisvärt, flexibelt och genererar lite tvätt. Paketet innehå

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Här har vi sammanställt ett litet paket som passar föräldrar som letar efter ett system som är prisvärt, flexibelt och genererar lite tvätt. 

Paketet innehåller: 1 blöjskal från Mommy Mouse med 3 passande inlägg.
Är du nöjd med ditt köp och känner att du vill fortsätta använda tygblöjor behöver du köpa fler skal och inlägg. Beroende på hur ofta du vill tvätta och i vilken utsträckning du vill använda tygblöjor behöver du 3-5 blöjskal och 20-30 inlägg. I detta paketet skickas blöjskalet i osorterade mönster.

Användning: Du lägger ett av inläggen i blöjan. När du byter blöjan behöver du bara byta inlägget. Blöjskalet kan användas flera gånger och behöver bara tvättas när du ser att det är smutsigt eller när det börjar lukta. Paketet innehåller inlägg med olika material så att du kan prova vad som passar bäst för just er, mikrofleece håller bebisens rumpa torr, bambu och bomull gör att bebisen känner att det blir blött när hen kissar. 

Justering av storlek: På blöjans framsidan finns knappar för att du ska kunna justera den så att den passar din bebis. Det finns knappar både för att ändra höjden av blöjan och för att justera den runt midjan. Tygblöjor ska sitta som vanliga underkläder och bör inte glipa runt benen.

Förvaring av smutsiga tygblöjor: Är det endast kiss i blöjan tar du av den som en vanlig engångsblöja, men istället för att slänga den lägger du den i en luftig påse. Det finns speciella blöjpåsar (här hittar du enkla och prisvärda blöjpåsar). Så länge bebisen endast får bröstmjölk eller ersättning behöver man inte spola av bajset eftersom det är vattenlösligt. Men om man vill kan man såklart göra det innan man lägger ner den i blöjpåsen. 

Tvätt:  Tygblöjor tvättas i 60 grader minst var tredje dag. Välj gärna ett program med förtvätt och en extra sköljning så att blöjorna blir riktigt rena. Stäng av alla vattensparande program, använd gärna ett parfymfritt tvättmedel men aldrig sköljmedel. Du kan torktumla tygblöjorna på låg värme, men de hängtorkar oftast på ett par timmar.

Storlek: 2,5 - 7 kg

Material: Alla materialen har Ökotex standard 100
Blöjskal: Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester) - 100% polyester
Inlägg: ekologisk bomull, fleece, viskos, polyster