Nätpåse - Medium - GOTS certifierat

  • 45 kr

Tar med dig din egen påse för grönsaker och frukt nästa gång du handlar och säg hejdå till ännu en engångsartikel. Självscannar du? Inga problem, fäst prislappe

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Tar med dig din egen påse för grönsaker och frukt nästa gång du handlar och säg hejdå till ännu en engångsartikel. Självscannar du? Inga problem, fäst prislappen på den vävda etiketten. Dragskon ser till att frukten och grönsakerna inte trillar ur påsen.
Du kan även använda dessa fina och slitstarka påsar på resor eller för att hålla ordning i väskan genom att förvara småplock i den.

Säljes separat.

Storlek: 24 x 30 cm
Volym: 5 liter / 4 kg

Fakta: Tillverkad i GOTS-certifierad bomull. 100% obehandlad och ekologisk. Till och med lappen är i bomull. Den etiska produktionspartnern följer lokala arbetslagar (ordentlig ventilation, tillgång till toalett, ingen under 18 år är anställd). Fabrikerna besöks regelbundet.
Tvättas 40 grader. Eftersom bomullen är obehandlad finns risk för krympning vid tvätt i höga temperaturer.

Varumärket KeepJar
KeepJar gör återbruk och återanvändning smart, prisvärt och oemotståndligt och skänker en känsla av fiffighet och av att ta lite mer ansvar på ett sätt som dessutom är ekonomiskt. KeepJar går i bräschen för att visa att återbruk och återanvändning inte bara är bra för miljön utan även skapar mer prisvärda produkter för konsumenter.