Tvättpåse - Nätpåse - GOTS certifierat

  • 44 kr

De flesta tvättpåsar består av polyester och kan därför släppa mikroplast, men inte denna från Keepjar! Denna tvättpåsen är tillverkad av 100% ekologiskt och GO

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

De flesta tvättpåsar består av polyester och kan därför släppa mikroplast, men inte denna från Keepjar! Denna tvättpåsen är tillverkad av 100% ekologiskt och GOTS certifierat bomull med en dragsko i trä. 

Använd gärna en tvättpåse när du tvättar AIO blöjor med en insida i bomull för att förhindra tidig slitage. 

Användning: Dra ihop påsen med dragskon. Trä träknapparna genom öglorna flera gånger för att låsa den. Undvik att försluta påsen med knut eftersom den blir svår att få upp när påsen är blöt.

Storlek: 24×30 cm

Skötselråd: Maskintvätt, max 40°C. Eftersom bomullen är obehandlad finns risk för krympning vid tvätt i högre temperaturer.

Fakta: Tillverkad i GOTS-certifierad bomull. 100% obehandlad och ekologisk. Till och med lappen är i bomull. Den etiska produktionspartnern följer lokala arbetslagar (ordentlig ventilation, tillgång till toalett, ingen under 18 år är anställd). Fabrikerna besöks regelbundet.

Varumärket KeepJar
KeepJar gör återbruk och återanvändning smart, prisvärt och oemotståndligt och skänker en känsla av fiffighet och av att ta lite mer ansvar på ett sätt som dessutom är ekonomiskt. KeepJar går i bräschen för att visa att återbruk och återanvändning inte bara är bra för miljön utan även skapar mer prisvärda produkter för konsumenter.