Kekoa - Core OS - Peace Out

  • 215 kr

Denna tygblöja från nyazeeländska Kekoa är pocketblöja med coolmax på insidan som fungerar som ett svalt torrskikt för barnet. Det uppskattas av många speciellt

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Denna tygblöja från nyazeeländska Kekoa är pocketblöja med coolmax på insidan som fungerar som ett svalt torrskikt för barnet. Det uppskattas av många speciellt under varmare sommarmånader men kan självklart användas året runt. Tygblöjans ficka är stor och det är lätt att föra in inläggen.

Tygblöjans vattenavvisande PUL är mjuk och följsam - och dessutom producerad av 100 % återvunna plastflaskor! Detta reducerar energiåtgången vid produktionen med 75 % och vattenkonsumtionen med 90 % (i jämförelse med PUL-tyg som produceras av ny polyester).  Varje tygblöja från Kekoa räddar ungefär fyra plastflaskor från våra hav. 

Vingarna är mjuka, stretchiga och flexibla för att öka komforten för barnet. Vingarna stängs med två knapprader i midjan och en knapp vid höftknapparna som hjälper till att hålla tygblöjan på plats vid rörelse. Blöjan kan ställas in i fyra olika storlekar med hjälp av knapparna framtill och växer på så sätt med ditt barn genom hela blöjperioden.

Inlägg medföljer ej.


Storlek:

One size: 3,5-16 kg


Material:

PUL: 100 % polyester från återvunna plastflaskor


Tvättråd: 

Tvättas på max 60 grader. Det rekommenderas att låta tygblöjan hängtorka.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på max 800-1000 varv för alla tygblöjor och inlägg.