Loveco Luxe Cover One Size - The Gift

  • 219 kr
  • 186 kr

Letar du efter en bekväm tygblöja som är lätt att använda? Låt oss presentera LUXE COVER! Detta är tygblöjan som kommer att göra din vardag enklare. Fördelarna

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Letar du efter en bekväm tygblöja som är lätt att använda? Låt oss presentera LUXE COVER! Detta är tygblöjan som kommer att göra din vardag enklare. Fördelarna är tydliga; mindre tvätt, kortare torktid och billigare än andra tygblöjsystem.

Detta blöjskal har dubbla benresårer för extra fin passform och är designat och tillverkat av mjukt premiumtyg - självklart återvunnet tyg! Blöjskalet består av vattenavvisande PUL och har dubbelt lager av PUL i våtzonen. Skalet är avtorkningsbart och kan återanvändas upp till 3-4 gånger innan tvätt, vilket passar perfekt för familjer som vill minimera mängden tvätt. Knäpp bara loss det använda inlägget och sätt dit ett nytt. Vid blöjbyte kan det räcka med att byta ut inlägget - så länge inte blöjskalet blivit smutsigt. Efter tvätt är dessutom torktiden mycket kort då inga absorberande material har sytts in.

Insidan av blöjskalet har flikar fram och bak som fungerar som en extra läckagebarriär. Under vardera flik sitter en tryckknapp där du enkelt knäpper fast inlägget för att hålla inlägget på plats. 

Tygblöjan kan ställas in fyra olika storlekar och växer tillsammans med ditt barn. Vingarna stängs med två knapprader både i midjan och vid höfterna för att tygblöjan ska hålla en optimal passform när barnet rör på sig. En tygblöja i one size kan ofta följa med barnet från blöjtidens start tills dess att barnet blir blöjfritt. Så oavsett om ditt barn är litet eller stort är den här tygblöjan perfekt för hen!

Inlägg medföljer ej och köpes separat. Till detta blöjskal rekommenderas Lovecos bambuinlägg och booster med coolmax.


Storlek:

One size: 4-16 kg


Material:

100 % återvunnen polyester


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Hängtorkas. 

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800-1000 varv för alla tygblöjor och inlägg.