Anavy AIO - Ekologisk Bomull - 4 till 17kg

  • 330 kr

Anavys blöjor är mest kända för sin otroliga absorptionsförmågan, men denna AIO blöjan suger inte bara mycket utan är också nätt. Tack vare de tryckknapparna på

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Anavys blöjor är mest kända för sin otroliga absorptionsförmågan, men denna AIO blöjan suger inte bara mycket utan är också nätt. Tack vare de tryckknapparna på blöjans framsida växer den med ditt barn och passar de flesta barn hela blöjperioden. Insidan består av mjuk bomull och utsidan av återvunnen och vattentät PUL. Runt benen och ryggen finns mjuka resår som förebygga läckage. Mycket fin passform pga den unika placeringen av tryckknapparna runt magen. 

Läs mer om vad en AIO är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett sugande material. 

Passform: Nätt, generös i storleken

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för de flesta barn 3h

Torrskikt: Nej, känns blött mot huden.

Till natt/dag: Används framförallt på dagen.

Tillverkningsland: Tjeckien

Certifieringar: Ekologisk bomull, PUL-tyget tillverkas av återvunna PET-flaskor

Vad passar till: 

Storlek: 4 - 17 kg

Material: 
Närmast huden: 100% ekologisk bomull
Utsidan: 100% polyester, PUL 

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, kan torktumlas på låg värme. 

Torktid: ca 24h

Tillverkare: Anavy är ett väletablerat företag från Tjeckien och mest känd för sina formsydda blöjor, men senast tiden har de även förbättrat sina PUL något otroligt. Blöjorna tillverkas med hänsyn till både människan och miljön. Vissa mönster är endast tillgängliga i ett begränsat antal, så köp direkt om du tycker om en blöja.