Lanolinspray - 150 eller 250 ml

  • 95 kr

Lanolinspray används för att förstärka ullkuren i blöjområdet till exempel på långa ullbyxor eller om man vill skjuta fram nästa lanolinbadet. Den är väldigt lä

Läs mer

I lager.
Dela

Lanolinspray används för att förstärka ullkuren i blöjområdet till exempel på långa ullbyxor eller om man vill skjuta fram nästa lanolinbadet. Den är väldigt lätt att använda utan att skalen blir ojämnt kurade. Man kan också använda den till andra ullplagg som behöver lite lanolin efter tvätt. 

Ingredienser: 

Aqua, Lanolin, PEG-75 Lanolin, Dinatriumkokoylglutamat, Fenylpropanol, Propanediol, Kaprylyglykol, Etylhexylglycerin, Mjölksyra

Innehåller inga färgämnen eller parfym och är en så kallad europeisk pharmaceutisk kvalitet (Ph Eur) och innehåller mindre än 1 ppm restpesticider. 

Gör så här: 

1) Skaka flaskan före varje användning.

2) Applicera det på insidan av ullbyxan eller ullskalet och gnugga in det lite. Ta inte för mycket utan upprepar processen hellre om nödvändigt.

3)  Byxan är klart att användas efter torkning.

Anavys lanolin är av europeiskt ursprung. Du kan känna dig helt säker när du använder detta lanolin, det är är godkänt för barn under 3 år.