Breberky SIO Skal - Bambu - Nyfödd Kardborre

  • 255 kr
  • 204 kr

Beskrivning: Breberkys SIO/AI2 system är deras mest populära blöjor. De utmärka sig genom en fin passform och mycket bra absorptionsförmågan.  OBS pas

Läs mer

I lager.
Dela

Beskrivning: Breberkys SIO/AI2 system är deras mest populära blöjor. De utmärka sig genom en fin passform och mycket bra absorptionsförmågan.  OBS passande inlägg köpes separat. På blöjans insida är det ett lager bambuviskostyg fastsydd och i bak finns en knapp för att knäppa fast inlägg. På blöjans framsida finns knappar så att man lätt kan anpassa storleken efter barnet. 

Hur funkar SIO/AI2 systemet: Eftersom det finns ett lager bambuviskos fastsydd på insidan behöver man byter båda skalet och inläggen vid varje blöjbyte. Man måste knäppa loss inläggen innan man lägger de i tvätten. Det är ett väldigt enkelt system som är nybörjarvänlig och funkar fint på förskolan. 

Passform: Normal

Uppsugningsförmåga: Liten utan inlägg, mycket med tillhörande inlägg.

Till natt/dag: Användes framförallt på dagen

Land: Tjeckien

Certifieringar: Oeko-tex standar 100, 100% Eco-PUL™ Här kan du läsa mer om Eco-PUL™ på deras amerikanska sida. https://ecopultextiles.wixsite.com/ecopultextiles, ekologisk bomull

Vad passar till: Breberkys inlägg 

Storlek: Nyfödd upp till ca 8 kg

Material: 100% polyester på utsidan (PUL), Insidan 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Stäng kardborren innan tvätt.

Torktid: Mellan

Tillverkare: Breberky är ett litet företag med ett stort hjärta som tillverkar alla sina produkter i Tjeckien. Alla tyger kommer från EU och deras PUL-tyger är godkända för livsmedel.