Eco Mini - Pocketblöja - Treasures

  • 189 kr

Denna tygblöja från svenska Eco Mini passar de flesta barn och växer dessutom med barnet! Tygblöjan kan ställas in i tre olika storlekar med knappraderna framti

Läs mer

I lager.
Dela

Denna tygblöja från svenska Eco Mini passar de flesta barn och växer dessutom med barnet! Tygblöjan kan ställas in i tre olika storlekar med knappraderna framtill och ställas in i omkrets med hjälp av knapparna eller kardborren i midjan. På så sätt passar blöjan från början till slut när barnet blir blöjfritt. 

Pocketblöjan har ett vattenavvisande PUL-tyg som gör att tygblöjan inte läcker, samt mjuka benresårer som håller tätt runt barnets lår. Dessutom har den en PUL-panel på insidan framtill för att förhindra att läckage uppstår upp mot magen. 

Tygblöjan har en ficka baktill där du enkelt för in det absorberande inlägget. Ett inlägg med två lager bambu och en mikrofiberkärna medföljer.

Eco Minis pocketblöja finns i tre olika varianter:

  • Insida av fuskmocka (kardborre): Det material som känns torrast mot barnets hud. 
  • Insida av coolmax (knappar): Materialet ger en sval torrhetskänsla.
  • Insida av bambu (knappar): Materialet känns blött mot barnets hud och kan med fördel användas för att lära barnet känna när det kissat. Ett löst torrskikt kan läggas i tygblöjan de gånger man vill att den ska kännas torr.


Storlek:

Onesize: 4-16 kg


Material:

Tygblöja:

PUL: 100 % polyester

- Fuskmocka: 100 % polyester

- Coolmax: 100 % polyester

- Bambu: 70 % bambu, 30 % bomull


Inlägg:

- 2 lager mikrofiber: 100 % polyester

- 2 lager bambu: 70 % bambu, 30 % bomull


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Tygblöjorna med fuskmocka och coolmax på insidan torkar snabbt och hängtorkas med fördel. Tygblöjorna med bambu på insidan kan torktumlas på låg nivå för att bibehålla mjukhet.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.