Jooppi - Sidoknäppt AIO XL - Parrots (V3)

  • 340 kr

En AIO-blöja, All-In-One, som är sidoknäppt och har en mjuk mudd runt midjan. Tack vare den stretchiga mudden kan tygblöjan användas som en uppdragbar blöjbyxa.

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

En AIO-blöja, All-In-One, som är sidoknäppt och har en mjuk mudd runt midjan. Tack vare den stretchiga mudden kan tygblöjan användas som en uppdragbar blöjbyxa. Tygblöjan har rullade benresårer och smal gren för en bekväm passform. Dessutom är tabbarna utformade så att benen har total rörelsefrihet åt alla håll. Blöjan passar därför bra för de barn som bärs i sjal eller sele. 

Tygblöjan har ett fastsytt inlägg i två absorberande lager bambu. Inlägget är format som en prefold och när det viks samman blir det ett inlägg med sex lager bambu. Dessutom finns ett extra tyglager insytt i blöjans ficka för att ytterligare öka uppsugningsförmågan! Denna AIO klarar därför att absorbera mycket vätska och lämpar sig bra till när tygblöjan måste sitta på längre stunder, exempelvis vid promenader eller resor. 

Eftersom inlägget kan vecklas ut torkar denna AIO snabbare än traditionella AIO-blöjor. 

Insidan består av en slät bambu som bibehåller sin mjukhet efter tvätt. 

Alla muddar i storlek XL är ljusgråa.

OBS! Bambutyget på insidan är ljusrosa, ej vit som på produktbilden.


Version 3 (V3) har PUL på hela framsidan.

Version 2 (V2) har mudd på framsidan.

 

Storlek:

XL: 12-25 kg

 

Material:

Utsida: 100 % polyester

Insida: 97 % bambu, 3 % elastan

Mudd: 95 % bomull, 5 % elastan

 

Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Det rekommenderas dock att hängtorka tygblöjan för att inte slita på materialet. För att inte slita på resårerna vid tvätt rekommenderar vi att använda en tvättpåse.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på max 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.