KoKoSi - Sidoknäppt AIO M/L - Bohemian

  • 350 kr

Denna sidoknäppta tygblöja från KoKoSi är en AIO, all-in-one, med fin passform och mjuka flexibla resårer i ben och rygg. En AIO-blöja är den tygblöja som likna

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Denna sidoknäppta tygblöja från KoKoSi är en AIO, all-in-one, med fin passform och mjuka flexibla resårer i ben och rygg. En AIO-blöja är den tygblöja som liknar engångsblöjor allra mest då den är en komplett tygblöja som inte behöver förberedas innan den används. Ett inlägg i tre lager bambu är fastsytt i blöjans insida som lätt dras ut för att snabba på torkningstiden vid tvätt. Inlägget kan också vikas på olika sätt inuti blöjan för att anpassas efter barnets behov. Exempelvis kan det läggas dubbelt på längden för flickor, eller dubbelt framtill för pojkar. 

Blöjans ficka har två öppningar för att underlätta justering av inlägget och för att du ska kunna lägga in en booster vid behov. Tygblöjan har en PUL-panel på insidan vid magen för att minska risken för läckage. Storleken justeras med hjälp av knapparna på framsidan och kan därför växa med barnet.

Tygblöjan stängs med vingarna i sidorna och kan justeras i fyra olika storlekslägen runt midjan. Tygblöjan är sized, vilket betyder att den inte går att ställa in i mindre eller större storlek på längden. Detta är en fördel för vissa barn då tygblöjan kan ha en bättre passform utifrån viktangivelser men också för att det underlättar för föräldrar och förskolepersonal att inte behöva tänka på storleksjusteringar vid blöjbyte. 


Storlek:

M/L: ca 9-15 kg (beroende på barnets kroppsform)


Material:

Utsida: 100 % polyester

Insida: 82 % bambu, 18 % polyester

 

?Tvättråd:

?Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Tygblöjan når sin fulla uppsugningsförmåga efter 6-8 tvättar.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800-1000 varv för alla tygblöjor och inlägg.