KoKoSi - Sidoknäppt formsydd blöja L - Roads

  • 195 kr

Denna formsydda tygblöja från KoKoSi är sidoknäppt och ideal för att användas såväl dag som natt. Dess PUL-panel utgör ett extra skydd mot läckage och går under

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Denna formsydda tygblöja från KoKoSi är sidoknäppt och ideal för att användas såväl dag som natt. Dess PUL-panel utgör ett extra skydd mot läckage och går under varmare dagar att använda utan vattenavvisande skydd då den är absorberande och inte släpper ut fukt på samma sätt som en formsydd tygblöja utan PUL-panel. Den mjuka bambun är mild mot barnets hud och är ett av de mest högabsorberande material som används till tygblöjor. Tygblöjan har en ficka där du lägger in valfritt absorberande inlägg.


Den formsydda blöjan stängs med vingarna i sidorna och kan justeras i fyra olika storlekslägen runt midjan. Tygblöjan är sized, vilket betyder att den inte går att ställa in i mindre eller större storlek på längden. Detta är en fördel för vissa barn då tygblöjan kan ha en bättre passform utifrån viktangivelser men också för att det underlättar för föräldrar och förskolepersonal att inte behöva tänka på storleksjusteringar vid blöjbyte. 


Storlek:

6 (L): ca 10-20 kg (beroende på barnets kroppsform passar den till större/tyngre barn också)


Material:

82 % bambu, 18 % polyester


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på lägsta värmenivå. 

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800-1000 varv för alla tygblöjor och inlägg.