La Petite Ourse AIO - Fleece - Olika mönster

  • 199 kr

La Petite Ourse AIO blöjan har allt man kan önska sig och är nästan som en blandning mellan många olika system. Närmast huden är det fleece som håller b

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

La Petite Ourse AIO blöjan har allt man kan önska sig och är nästan som en blandning mellan många olika system. Närmast huden är det fleece som håller bebisens rumpa torr och fint och under det där lagret fleece är det ett inlägg i bambu fastsydd. Så om man har en liten bebis eller byta ofta kan man använda blöjan bara så. Är barnet större eller om man vill använda blöjan på natten kan man knäppa fast det medföljande inlägg som också består av fleece och bambu. Tycker man att det inte räcker eller vill använda andra inlägg så har blöjan en pocketfunktion (vill säga en öppning i bak där man kan lägga i extra inlägg). 

Blöjan har dubbla resår runt benen för extra läckageskydd.

På blöjans framsida finns knappar så att du alltid kan anpassa storleken perfekt till just ditt barn, både i längden och i omkretsen.

Storlek: ca 4,5 - 16 kg

Material:
Blöjan: 75% polyester, 25% bambuviskos
Inlägg: 45% bambuviskos, 55% polyester

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Inläggen behöver tvättas 3-5 gånger innan de suger ordentligt. Väl intvättade suger blöjan ca 177 ml och det medföljande inlägg 185 ml. 

La Petite Ourse är ett företag från Kanada som tillverkar alla sina produkter i Kina. Alla blöjor är säkra och certifierade av CPSIA.