La Petite Ourse Pocketblöja - Fuskmocka - Olika mönster

  • 199 kr

La Petite Ourse pocketblöjor är praktiska, pålitliga och ekonomiska. På blöjans insida finns fuskmocka som gör att bebisens rumpa känns torr och fint hel

Läs mer

I lager.
Dela

La Petite Ourse pocketblöjor är praktiska, pålitliga och ekonomiska. På blöjans insida finns fuskmocka som gör att bebisens rumpa känns torr och fint hela tiden. Blöjan har två resor runt benen som ger extra läckageskydd.

Blöjan har en öppning (en så kallad pocket på engelska) som gör det lätt att stoppa in de 2 medföljande inlägg i bambu. För små bebisar räcker det med ett inlägg och för lite större kan man använda båda inläggen samtidigt. 

På blöjans framsida finns knappar så att du alltid kan anpassa storleken perfekt till just ditt barn, både i längden och i omkretsen.

Storlek: ca 5 - 16 kg

Material:
Pocketblöjan: 100% polyester
Inlägg: 70% bambuviskos, 30% polyester

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Inläggen behöver tvättas 3-5 gånger innan de suger ordentligt. Väl intvättade suger de ca 177 ml. 

La Petite Ourse är ett företag från Kanada som tillverkar alla sina produkter i Kina. Alla blöjor är säkra och certifierade av CPSIA.