Exklusiv Mommy Mouse PUL-skal - Nyfödd

  • 230 kr

Blöjorna i dessa 4 mönster görs speciellt för oss på Fluffrumpan och de går inte att köpa någon annanstans.Mommy Mouse ytterbyxor ger dig en prisvärd möjlighet

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Blöjorna i dessa 4 mönster görs speciellt för oss på Fluffrumpan och de går inte att köpa någon annanstans.

Mommy Mouse ytterbyxor ger dig en prisvärd möjlighet att komma in i den färgglada världen av tygblöjor. När du använder ett tvådelat blöjsystem (AI2 = Allt-i-två) behöver du inte byta ytterbyxan vid varje blöjbyte - det räcker att du byter den absorberande delen. 5-6 ytterbyxor och ca 20 inlägg brukar räcka för ett barn på dagtid. 

Mommy Mouse ytterbyxa fungerar bäst i kombination med olika inlägg, vik. Särskilda flikar säkerställer att inlägget inte glider iväg. Yttertyget är inte bara vattentätt och kan andas utan är också mjuk och stretchig. Den känsliga babyhuden skyddas mot direktkontakt med PUL med ett luftigt nätmaterial (mesh) på insidan. Detta möjliggör större termoreglering för att förhindra blöjutslag. Ytterbyxan har ett elastiskt lager av PUL runt benen för optimalt läckageskydd.

Blöjan har en utskärning på framsidan som går runt stumpen på navelsträngen och håller den torr och luftig så att den kan läka.

OBS inläggen säljs separat! Alla passande inlägg hittar du här.  

Storlek: 2,5 - 7 kg

Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester) 

Insidan: mesh 100% polyester

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg temperatur. 

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.