Exklusiv Mommy Mouse Pocket - Bomull

  • 255 kr
  • 217 kr

Blöjorna i dessa 4 mönster görs speciellt för oss på Fluffrumpan och de går inte att köpa någon annanstans.Pocketblöjan från Mommy Mouse har ett tunt inlägg fas

Läs mer

I lager.
Dela

Blöjorna i dessa 4 mönster görs speciellt för oss på Fluffrumpan och de går inte att köpa någon annanstans.

Pocketblöjan från Mommy Mouse har ett tunt inlägg fastsytt på insidan och en öppning i fram (en så kallad "pocket") så att man enkelt kan stoppa in ett eller flera inlägg för mer uppsugning. Inläggen väljs efter behov och säljs separat. Här kan du se alla inlägg från Mommy Mouse som passar till denna blöjan. Tack vare ett enkelt tryckknappssystem på framsidan är det lätt att justera storleken. På utsidan består den av PUL (polyuretanlaminerad polyester) som är ett vattentätt material. Materialet på insidan väljer man själv, bomull eller thermo air. 

OBS: Bilden på insidan är ett exempel från en blöja med fleece på insidan! 

Vad är en pocketblöja: På blöjans insida finns på framkanten en stor öppning där man enkelt kan lägga i inlägg eller om man köper passande inlägg. På dagen räcker det ofta med 1 inlägg och en tunn booster, men till natten eller om man vill att blöjan håller längre behöver man 2 eller fler inlägg. 

Passform: Lätt att få till en bra passform, även för nybörjare. Nätt och smal i grenen. Mjuka resår som passar på båda smala och runda ben, men liten i storleken.

Uppsugningsförmåga: Ingen, det uppsugande material köps separat. 

Torrskikt: Nej, blöjan känns blött när barnet har kissat i den och passar barn med känslig hud som inte tål konstgjorda material eller föräldrar som föredrar naturliga material.

Till natt/dag: Används framförallt på dagen.

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Oeko-tex standard 100

Vad passar till: Allt möjligt, men framförallt smala inlägg och nättare prefolds. 

Storlek: One size 4-16 kg 

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester), 100% polyester
Insidan: 100% oblekt och ekologisk bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Inläggen måste tas ut ur pocketblöjan innan den tvättas.

Torktid: Torkar inom några timmar. 

Tillverkare: Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.