Tygblöjor för alla!

-Välkommen till Fluffrumpan, Baby Valeris och Lilla Bombom's magiska värld av tygblöjor!

Fluffrumpan, den personliga tygblöjebutiken med något för alla, har gått samman med svenska tygblöjemärkena Lilla Bombom och Baby Valeris, för att hjälpa dig att hitta din nya favorit blöja. Visste du att det är både enkelt, miljövänligt och  finns tygblöjor i en mängd olika stilar och mönster? Det finns allt från unika handsydda tygblöjor, tillverkade i Sverige/EU i enbart naturmaterial till användarvänliga prisvärda blöjor i en stil för alla? 

Delta i vår utmaning; prova att sätta på och ta av tygblöjor! #jagharprovattygisar

Kom förbi vår monter och prova att ta på och av en tygblöja, du har chans att vinna en alldeles egen tygblöja!
Har du  inte möjlighet att vara på plats, så går det bra att delta i tävlingen ändå. Fota en på satt tygblöja, gilla @fluffrumpan, @babyvaleris och @lillabombom och #jagharprovattygisar 

I potten ligger en pocket från Baby Valeris, en formsydd från Fluffmagi eller ett Pul-skal med inlägg från Loveco.

Erbjudanden

Du kan under mässan handla nybörjarpaket, med allt du behöver för att lätt komma igång med tygblöjor, "Prova på paket" av Fluffrumpans egna märke Fluffmagi, -10% på inlägg och prefolds och självklart finns en fyndlåda.
Boken Lilla bombom finns till mässpris -30%, 
Baby Valeris har mässpris på sina produkter och en fyndlåda.

Fluffrumpan kommer hela helgen erbjuda frifrakt vid köp över 300 kr, och du kan under helgen köpa Lilla Bombom har tygblöja, även där.

Vet du inte vilken modell du skall välja? 
Gör vår Quiz och få svar!

Tygblöjor är Fashion! 

Tygblöjor har flera gånger figurerat i stora modémagasin, gör som bla Rihanna du med och kom och välj ditt favoritmönster.
#tygblöjorföralla #jagharprovattygisar #clothdiapers #tygblöjor

@fluffrumpan @babyvaleris.se @lillabombom

Tagga oss i sociala medier för chans att vinna ett presentkort 

Baby Valeris handgjort i Sverige

Välkomna till Baby Valeris, vi är ett tygblöjeföretag som både designar och tillverkar produkterna i Sverige. Hos oss finns moderna tygblöjor av hög kvalité. Under mässhelgen kommer vi släppa en ny produkt, nämligen en nyföddblöja! 

Lilla Bombom har blivit en bok!

Lilla Bombom har tygblöja, är Lilla Bombom's egna bok med underbara illustrationer om hur det är att ha tygblöja från barnets perspektiv. Du kan köpa den till mässpris -30% 25-26/3 både på mässan och hos Lilla Bombom.

Fluffrumpan

Den personliga tygblöjebutiken med något för alla! Fluffrumpan har sedan 2017 hjälp mammor och pappor att hitta den perfekta tygblöjan. Vi har många tygblöjemärken som är gjorda med lite särskild omsorg om miljö, etisk tillverkning och bra material val. 

Fluffmagi

Fluffmagi är Fluffrumpan's eget tygblöjemärke. Fluffmagi är framtaget för att vara enkelt, säkert, passa de flesta barn under en lång tid, hålla hög kvalité och vara prisvärda. -Nästan magiskt bra!


Loveco

Pre-release hos Underbara Baby

Under underBARA BABYmässan kan du delta i en exklusiv preorder av det nya märket Loveco! Detta varumärke, med samma grundare som Lilla Bombom, kommer ha release inom snar framtid, men mellan 25-31 mars får du redan nu möjlighet att förbeställa produkterna + hemleverans INNAN stora releasen. Såklart till mässpris! Du kan delta i preordern online via Lilla Bomboms webshop eller på plats i vår monter.

 Kom och prata tygblöjor med oss!

Det finns en modell för alla barn, och det är både enkelt och miljövänligt att börja med tygblöjor idag.
Du hittar oss i monter 34