Slim Bird - AIO - Olika mönster

  • 340 kr
  • 204 kr

AIO blöjan Slim Bird har stretchiga sidopaneler som gör det möjligt att man kan dra upp blöjan när den är knäppt. Perfekt för barn som inte vill ligga stilla un

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

AIO blöjan Slim Bird har stretchiga sidopaneler som gör det möjligt att man kan dra upp blöjan när den är knäppt. Perfekt för barn som inte vill ligga stilla under blöjbyten eller när man pottränar/ECar. Blöjan är väldigt enkel och torkar snabbt jämfört med andra AIO blöjor. Inlägget som suger upp kisset är fastsydd på blöjan och ser ut som en lång "tunga" man kan stoppa ner den i öppningen som finns i fram och bak, men tänk på att ta ut den igen innan du tvättar blöjan. 

Insidan består av birdseye cotton som gör att blöjan absorberar mycket samtidigt som den är väldigt nätt. Blöjan är väldigt smal vid grenen och har en så kallad pocketfunktion som gör att man enkelt kan lägga i extra inlägg om så önskas utan att det blir knöligt. 

Material: PUL, ekologisk bomull

Storlek: 

5-13 kg

Slim Bird är framtagen för smala barn med spinkiga ben, men kan också användas när nyföddblöjorna är för små och One Size känns fortfarande klumpigt. Antagligen marknadens nättaste blöja.

Tvätt: tvättas i max 60 grader

Made in Poland