Fluffrumpan


Anavy XL/Nattblöja - Knappar - Enfärgade

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Den här blöjan består på utsidan av färgglad velour och på insidan en blandning av bambu-viskos-polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk även efter många tvättar. Blöjan är elastisk runt ben och rygg vilket gör att det sluter tätt och förebygger läckage. 

XL-Blöjan är speciellt framtagen för att användas på natten. Den innehåller extra mycket material, vilket ökar uppsugningsförmågan. Med Anavy XL nattblöja medföljer även ett extra inlägg som kan sättas in vid behov. 

Inlägget knäpps i blöjan med två tryckknappar. Den kan vikas så att antingen mer tyg är koncentrerat i mitten (för tjejer) eller på framsidan (för killar). 

OBS blöjan behöver användas i kombination med ytterbyxa. Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga 

Storlek: 7-18kg 

Material: 

Insidan: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Mellanlager: 80% Bomull, 20% Polyester 

Utsidan: 80% Bomull, 20% Polyester Inlägg: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Tvätt: tvättas i max 60 grader

Torktid: medellång 

Blöjan är en europeisk kvalitetsprodukt. Alla tyger produceras i Europa och själva blöjan tillverkas i Tjeckien. Anavy garanterar att allt material är certifierat för barn under 3 år. Det använda gummit innehåller inte latex.

Flera populära produkter