Anavy XL/Nattblöja - Knappar

  • 200 kr

OBS NYTT!!! Blöjan säljes nu utan inlägg. Köp inlägg här. Den här blöjan består på utsidan av färgglad velour och på insidan en blandning av ba

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

OBS NYTT!!! Blöjan säljes nu utan inlägg. Köp inlägg här

Den här blöjan består på utsidan av färgglad velour och på insidan en blandning av bambu-viskos-polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk även efter många tvättar. Blöjan är elastisk runt ben och rygg vilket gör att det sluter tätt och förebygger läckage. 

XL-Blöjan är speciellt framtagen för att användas på natten. Den innehåller extra mycket material, vilket ökar uppsugningsförmågan. För att den ska hålla hela natten behöver man lägga inlägg i den. Du kan köpa passande inlägg här. Vill du använda inlägg från andra märken kan du köpa ett knappskydd här för att förhindrar att knapparna för att knäppa fast Anavys originalinlägg lämnar märken på barnets hud. 


OBS blöjan behöver användas i kombination med ytterbyxa. Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga 

Storlek: 7-18kg 

Material: 

Insidan: 67% bambu-viskos, 33% polyester 

Utsidan: 95% bomull, 5% elastan 

Tvätt: tvättas i max 60 grader

Torktid: medellång 

Blöjan är en europeisk kvalitetsprodukt. Alla tyger produceras i Europa och själva blöjan tillverkas i Tjeckien. Anavy garanterar att allt material är certifierat för barn under 3 år. Det använda gummit innehåller inte latex.