Boingo blöjfästare - olika fäger

  • 90 kr

Ett praktiskt sätt att fästa en blöja! Boingo är en innovativ blöjfästare som är enkel och söt. Boingos blöjfästare är One Size och är tillverkad av stark och h

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Ett praktiskt sätt att fästa en blöja! Boingo är en innovativ blöjfästare som är enkel och söt. Boingos blöjfästare är One Size och är tillverkad av stark och hållbar silikon. Silikonet är mjukt och flexibelt. Den har avrundade krokar som enkelt hakar i tyget. 

Före första användningen: Dra med båda händerna i mitten av silikonstycket ordentligt utan att röra krokarna med fingrarna. 

Så här använder man Boingo: För små barn och för formsydda blöjor behövs det bara en Boingo, som man fäster i mitten av blöjan. När man har vikblöjor och prefolds på större barn använder man båda blöjfästarna, en på varje sida. Dra lite i blöjans tyg och haka i ena sidan av boingo. Dra försiktigt i den andra änden av Boingon och haka i tyget på motsatta sidan. Boingos behöver inte sitta hårt för att stänga blöjan ordentligt. Det ska fortfarande gå att få in ett finger mellan blöjan och Boingon. Man ska alltid använda en ytterbyxa om man har en bjöjfästare. Hakarna är vassa och kan lätt sticka små barnfingrar. 

2 stycken per förpackning 

Storlek: One Size 

Material: medicinsk silikon 

För sterilisering: Kokas i tre minuter i en kastrull. Får inte tvättas i tvättmaskinen.