Paket Enkelt - Startpaket med lättanvända tygblöjor

  • 569 kr
  • 513 kr

Här har vi sammanställt ett litet paket som passar dig som letar efter tygblöjor som är mycket enkla att använda. Blöjorna i det här paketet behöver ingen inlär

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Här har vi sammanställt ett litet paket som passar dig som letar efter tygblöjor som är mycket enkla att använda. Blöjorna i det här paketet behöver ingen inlärningsfas, kräver minimalt med för-/ eller efterberedning i sammanband med tvätt och de håller för de flesta barn 3-4 h. 

Paketet innehåller: 1 AIO blöja från Mommy Mouse och en blöja med tillhörande inlägg från Eco Mini.
Är du nöjd med ditt köp och känner att du vill fortsätta använda tygblöjor behöver du köpa fler blöjor. Beroende på hur ofta du vill tvätta och i vilken utsträckning du vill använda tygblöjor behöver du 15 - 30 blöjor. I detta paketet skickas blöjorna i osorterade mönster.

Användning: 
AIO blöjan från Mommy Mouse är mest lik en engångsblöja. Blöjan har ett fastsydd inlägg i fram som man kan stoppa i blöjans öppning som finns på insidan innan man sätter på blöjan. 
Även hos Eco Minis AIO/AI2 blöja är en del av det uppsugande materialet fastsydd på blöjans insidan, men det följer också med inlägg som man knäppa fast eller lägger i öppningen i blöjans bak. För mindre barn som inte kissar så mycket kan det räcka med 1 inlägg och för äldre använder man bådar. 

Justering av storlek: På blöjans framsidan finns knappar för att du ska kunna justera den så att den passar din bebis. Det finns knappar både för att ändra höjden av blöjan och för att justera den runt midjan. Tygblöjor ska sitta som vanliga underkläder och bör inte glipa runt benen.

Förvaring av smutsiga tygblöjor: Är det endast kiss i blöjan tar du av den som en vanlig engångsblöja, men istället för att slänga den lägger du den i en luftig påse. Det finns speciella blöjpåsar (här hittar du enkla och prisvärda blöjpåsar). Så länge bebisen endast får bröstmjölk eller ersättning behöver man inte spola av bajset eftersom det är vattenlösligt. Men om man vill kan man såklart göra det innan man lägger ner den i blöjpåsen. 

Tvätt:  Tygblöjor tvättas i 60 grader minst var tredje dag. Välj gärna ett program med förtvätt och en extra sköljning så att blöjorna blir riktigt rena. Stäng av alla vattensparande program, använd gärna ett parfymfritt tvättmedel men aldrig sköljmedel. Du kan torktumla tygblöjorna på låg värme, men de hängtorkar oftast på ett par timmar.

Storlek: ca 6 - 15 kg

Material: 
AIO blöjan Mommy Mouse: PUL (polyuretanlaminerad polyester) , Insidan 100% oblekt och ekologisk bomull
AIO/AI2 Eco Mini: 100% polyester på utsidan (PUL), Insidan 70% bambuviskos och 30% bomull