Presentpaket - Prova på olika tygblöjor

  • 849 kr
  • 765 kr

Här har vi sammanställt ett litet paket som passar fint som present med olika sorters tygblöjor eller om man själv inte kan bestämma sig och vill prova olika sy

Läs mer

I lager.
Dela

Här har vi sammanställt ett litet paket som passar fint som present med olika sorters tygblöjor eller om man själv inte kan bestämma sig och vill prova olika system. Paketet innehåller våra mest populära blöjor. 

Paketet innehåller: 1 pocketblöja från Mama Koala med tillhörande inlägg, 1 AIO blöja från Mommy Mouse, 1 skal Prefluff från Boo&Boo och en prefold.
I detta paketet skickas blöjorna i osorterade mönster.

Användning:
Pocketblöjan från Mama Koala kommer med tillhörande inlägg som man stoppa innan användningen i öppningen på blöjans insida.
Skal med prefold: Lägg prefolden i skalet innan användningen. När du byter blöjan behöver du bara byta prefolden. Blöjskalet kan användas flera gånger och behöver bara tvättas när du ser att det är smutsigt eller när det börjar lukta.
AIO blöjan från Mommy Mouse är mest lik en engångsblöja. Blöjan har ett fastsydd inlägg i fram som man kan stoppa i blöjans öppning som finns på insidan innan man sätter på blöjan. 

Justering av storlek: På blöjans framsidan finns knappar för att du ska kunna justera den så att den passar din bebis. Det finns knappar både för att ändra höjden av blöjan och för att justera den runt midjan. Tygblöjor ska sitta som vanliga underkläder och bör inte glipa runt benen.

Förvaring av smutsiga tygblöjor: Är det endast kiss i blöjan tar du av den som en vanlig engångsblöja, men istället för att slänga den lägger du den i en luftig påse. Det finns speciella blöjpåsar (här hittar du enkla och prisvärda blöjpåsar). Så länge bebisen endast får bröstmjölk eller ersättning behöver man inte spola av bajset eftersom det är vattenlösligt. Men om man vill kan man såklart göra det innan man lägger ner den i blöjpåsen. 

Tvätt:  Tygblöjor tvättas i 60 grader minst var tredje dag. Välj gärna ett program med förtvätt och en extra sköljning så att blöjorna blir riktigt rena. Stäng av alla vattensparande program, använd gärna ett parfymfritt tvättmedel men aldrig sköljmedel. Du kan torktumla tygblöjorna på låg värme, men de hängtorkar oftast på ett par timmar.

Storlek:
Välj storlek från Prefluff skalet: Babysize nyfödd - 10 kg eller Toddler 8 - 18 kg
Alla andra blöjor passar från ca 6 - 15 kg

Material: 
Pocketblöjan från Mama Koala: TPU (Thermoplastic Polyurethane), fuskmocka. Inlägg 80% bambuviskos, 20% polyester, kärnan 80% polyester, 20% nylon
Skalet från Boo&Boo: 100% polyester (PUL+coolmax)
Prefold: 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull
AIO blöjan från Mmommy Mouse: PUL (polyuretanlaminerad polyester) , Insidan 100% oblekt och ekologisk bomull