Windelmanufaktur inre blöja

  • 120 kr

Den inre blöjan är hjärtat av Windelmanufakturblöjan och gör blöjan vattentät. Den är tillverkad av PUL (polyuretanlaminerad polyester), en textil som är öko-Te

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Den inre blöjan är hjärtat av Windelmanufakturblöjan och gör blöjan vattentät. Den är tillverkad av PUL (polyuretanlaminerad polyester), en textil som är öko-Tex certifierad. Det speciella med detta material är att det både kan andas och är vattentätt. Men den kan ändå tvättas i höga temperaturer. Den speciella utformningen av kanterna på blöjan omsluter inlägget optimalt så att barnets hud har så lite kontakt som möjligt med det fuktiga inlägget. 

De fyra knapparna, för att fästa den inre blöjan i ytterblöjan, döljs under PUL-tyget så att knapparna inte ligger direkt mot huden. 

Storlek: 

Denna storlek är justerbar och passar till de två ytterblöjorna 4-11 kg och 9-19 kg. I tyget längs med sidorna ligger ett resorband och tyget har flera öppningar där man enkelt kan dra ut bandet och göra knutar för att justera storleken. Allt eftersom barnet växer är det bara att lossa på knutarna för att göra den inre blöjan större. 

Färg: 

Denna inre blöja har en varm chokladbrun färg. 

Material: 

95% polyester 5% polyuretan 

Tvättråd: maximalt vid 60 grader, helst i tvättnät. Lufttorkas

Made in Germany