Windelmanufaktur inre blöja i ull - Nyfödd

  • 190 kr

Den inre blöjan är hjärtat av Windelmanufakturblöjan och gör blöjan vattentät. Den inre blöjan i ull kombinerar det underbara utseendet av moderna blöjor med de

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Den inre blöjan är hjärtat av Windelmanufakturblöjan och gör blöjan vattentät. Den inre blöjan i ull kombinerar det underbara utseendet av moderna blöjor med det allra bästa naturmaterialet som man kan föreställa sig för vattentäta blöjor. Ingen annan blöja förenar detta på samma sätt. En blöja av rena naturmaterial med AI3s tvättbesparande system. Den speciella utformningen av kanterna på blöjan omsluter inlägget optimalt så att barnets hud har så lite kontakt som möjligt med det fuktiga inlägget. 

Den inre blöjan består av ren och mjuk merinoull. Det speciella med merinoull är att den kan andas och är vattentätt samtidigt: Ull är ett naturligt högteknologiskt tyg, som andas, är självrengörande, tvättbar och även vattentät efter en ullkur! 

Storlek: Denna storlek passar nyfödda 2 -5 kg. För att justera storleken finns det resorband på långsidorna. I tyget som omsluter banden finns det små öppningar där gummibandet kan dras ut och storleken minskas med en knut. När barnet blir större är det bara att lossa på knutarna. 

De fyra knapparna, för att fästa den inre blöjan i ytterblöjan, döljs under tyget så att knapparna inte ligger direkt mot huden. Den inre blöjan i ull är exakt det rätta valet om du vill leva så plastfri som möjligt och vill har en produkt som kombinerar naturmaterial med ett perfekt blötsystem. 

Färg: Färgen på ullen är medium eller mycket mörkt antracit 

Material: 100% ull Tvätt: Den inre blöjan i ull tvättas som en ullbyxa. Se "Guide för ullbyxor".

Made in Germany