Bloomi - Ai3 byxa storlek M - Raspberry Red

  • 428 kr
  • 340 kr

Denna tygblöja från Bloomi är en nätt Ai3-blöja, All-In-Three. Det betyder att den består utav tre delar - en blöjbyxa, en inre ficka/blöja i vattenavvisande PU

Läs mer


I lager.
Dela

Denna tygblöja från Bloomi är en nätt Ai3-blöja, All-In-Three. Det betyder att den består utav tre delar - en blöjbyxa, en inre ficka/blöja i vattenavvisande PUL-tyg och ett absorberande inlägg. Den inre blöjan knäpps loss i blöjbyxan och sedan läggs ett inlägg i den inre blöjan. Den inre blöjan formar sig smidigt efter barnets kropp när blöjan sätts på, vilket gör Bloomi Pants till lätthanterade tygblöjor. 

Bloomi Pants finns att välja i två varianter - med kardborre eller knappar, och båda stängs fram vid magen. Blöjbyxorna är sized, vilket betyder att de finns i olika storlekar utifrån olika viktintervall och åldern på barnet. 

Ai3-blöjor genererar minst tvätt av alla blöjsystem, samt kräver minst antal blöjor då det ofta är tillräckligt att byta ut inlägget vid blöjbyte så länge inte den inre blöjan blivit smutsig. Den inre blöjan tas lätt loss och kan bytas ut mot en ny och ren. Blöjbyxan blir sällan smutsig och behöver inte tvättas lika ofta. Det uppskattas att ca 3-5 blöjbyxor behövs för att kunna använda dem på heltid under dagtid. Bloomi Pants lämpar sig främst som dagblöjor. 

En inre ficka medföljer varje blöjbyxa. 


Storlek:

M: 8-13 kg, 7-18 månader, 74-86 cm


Material:

Blöjbyxa: 92 % bomull, 8 % elastan

Inre blöja: 100 % polyester


Tvättråd:

Blöjbyxa: Stäng kardborrarna på vingarna innan tvätt. Tvättas i max 40 grader. Kan torktumlas på lägsta värme, gärna i ett program för ömtåliga textilier. Vi rekommenderar att hängtorka.

Inre blöja: Vi rekommenderar att lägga den i en tvättpåse för att skydda resårerna från att slitas i tvättmaskinen. Tvättas i max 60 grader. Hängtorkas, ska ej torktumlas. 

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på max 800 varv för alla tygblöjor inlägg.