Här får du en översikt över från vilka märken vi får påfyllning inom kort, hur det går med din pre-order, vilka nya märken som kommer in snart och från vilka märken vi är registrerad som återförsäljare, men har inte hunnit ta in märket ännu.


Många av våra märken har ett större utbud än vad vi kan lagerhålla - önskar du se något speciellt i vårt sortiment kontaktar oss så fixar vi det!

Pre-Order Mama Koala Juli

Levereras vecka 44/45. Om du vill kan du beställa nu produkter från vårt ordinarie sortiment och väljer sammanfrakta, vi skickar sen allt tillsammans.


Påfyllning från fler märken är på väg:

Glückswindel, Boo&Boo och Anavy. 


Snart kan ni köpa Billou hos oss!

Vi ska prova något nytt och med det menar jag inte bara ett nytt märke utan vi kommer inte lagerhålla deras produkter. Men ni beställer som vanligt och Billou skickar era varor till oss en gång i veckan. Det ska bli spännande!


Vi är registrerad som återförsäljare från följande märken

Dessa märken finns än så länge inte i vårt vanliga sortiment, men om det finns intresse kan vi ta in dessa märken inom kort. OBS Smart Bottoms kan vi beställa varje gång vi beställer från Avo&Cado.

Har du inte hittat svar på din fråga här eller vill du tipsa oss om ett märke? Välkommen att kontakta oss via mejl - hej@fluffrumpan.se eller via våra sociala medier!