Här får du en översikt över från vilka märken vi får påfyllning inom kort, hur det går med din pre-order, vilka nya märken som kommer in snart och från vilka märken vi är registrerad som återförsäljare, men har inte hunnit ta in märket ännu.

Många av våra märken har ett större utbud än vad vi kan lagerhålla - önskar du se något speciellt i vårt sortiment kontaktar oss så fixar vi det!

Vi väntar leverans från följande märken inom kort:

MamaKoala, en rejäl påfyllning av det mesta

Poplini- Bambupapper/liners, mer lanolin och lanolintvål

Mommy Mouse är beställt, och kommer i slutet av mars.

På gång att beställa:

Culla Di Teby 

Vi kommer inom de närmaste veckorna beställa från ytterligare märken. Är det något speciellt du väntar på? Maila oss gärna på [email protected] så kan vi kanske ändra prio-ordningen. 


Vi vill alltid veta vad ni kunder önskar, så maila gärna önskemål på specifika produkter eller märken som ni vill se i butiken framöver. Vi är registrerad som återförsäljare från följande märken

Dessa märken finns än så länge inte i vårt vanliga sortiment, men om det finns intresse kan vi ta in dessa märken inom kort. OBS Smart Bottoms kan vi beställa varje gång vi beställer från Avo&Cado.

Beautiful Content. Responsive.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Har du inte hittat svar på din fråga här eller vill du tipsa oss om ett märke? Välkommen att kontakta oss via mejl - [email protected] eller via våra sociala medier!