Det finns flera olika sätt hur och vart du kan möta oss för en rådgiving. Alla våra rådgivningar är kostnadsfria.

I vårt lager strax utanför Vedum

Efter överenskommelse går det bra att besöka vårt lager utanför Vedum. Här kan du hämta beställningar, få individuell rådgivning eller prova blöjor som du är intresserad av.


På Hälsohuset i Lidköping

Varannan måndag kan ni träffa oss på Hälsohuset i Lidköping mellan klockan 11:00 och 13:00. Vill du veta vilka måndagar vi är där kan du kontakta oss via mejl eller så följer du oss på våra sociala medier. I framtiden ska vi även ha kurser här på kvällstid. 


Via mejl eller sociala medier

Du kan alltid kontakta oss online. Oavsett om du behöver hjälp med produkter du har köpt av oss eller vägledning i tygblöjedjungeln så går det fint att skicka mejl eller kontaktar oss på våra sociala medier.


Onlinerådgivning

Snart kommer vi även erbjuder rådgivningar online så att vi även kan träffa dig som inte har möjlighet att träffa oss fysiskt kan få all information du behöver för att lätt kommer igång med tygblöjor. 


På Leksaksbiblioteket i Göteborg

Här kan du träffa oss lite då och då - följ oss på Instagram eller Facebook för att få veta när vi är där nästa gång. 

Vi hoppas att vi i framtiden kan erbjuda er att träffa oss där regelbundet


Tygblöjekurser och partys

Har du en grupp vänner som är intresserade av tygblöjor eller vill du att vi visa upp tygblöjor på en babyshower så kontaktar oss för mer information. Vi åker hem till er gratis i Skaraborg.