Anavy Formsydd - Nyfödd - Knappar

  • 180 kr

Anavys formsydda blöjor består på utsidan av färgglad bomull och på insidan av en blandning av bambu-viskos-polyester. Blandningen gör blöjan robust och den för

Läs mer

I lager.
Dela

Anavys formsydda blöjor består på utsidan av färgglad bomull och på insidan av en blandning av bambu-viskos-polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk även efter många tvättar. Blöjan är elastisk runt ben och rygg vilket gör att det sluter tätt och förebygger läckage. Nyföddblöjan från Anavy har ett extra inlägg som kan sättas in vid behov. Inlägg (50 x 8 cm) fäster man i bak med en tryckknapp i blöjan. 

Blöjan kan användas på natten eller för barn som kissar mycket. 

OBS blöjan behöver användas i kombination med ytterbyxa. 

Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga. 

Storlek: Nyfödd (2-6 kg) 

Material: 

Insidan: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Mellanlager: 80% Bomull, 20% Polyester 

Utsidan: 95% Bomull, 5% Elastan. De med ett plus i högra hörnet består av 80% bomull, 20% polyester och absorberar lite mer. 

Inlägg: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Torktid: medellång 

Blöjan är en europeisk kvalitetsprodukt. Alla tyger produceras i Europa och själva blöjan tillverkas i Tjeckien. Anavy garanterar att allt material är certifierat för barn under 3 år. Det använda gummit innehåller inte latex.