Mommy Mouse AIO - Nyfödd - Knappar

  • 350 kr

Här kommer en blöja för de allra minsta som kan allt. Blöjan är utrustad med Mommy Mouse unika No-Crush-System. På sidorna av det fastsydda inlägget finns elast

Läs mer

I lager.
Dela

Här kommer en blöja för de allra minsta som kan allt. Blöjan är utrustad med Mommy Mouse unika No-Crush-System. På sidorna av det fastsydda inlägget finns elastiska resår som inte bara säkerställer den perfekta passformen utan ger extra läckageskydd på sidorna. I blöjans framkant finns en nersänkning i tyget för att den inte ska skava på naveln. 

Blöjan är en AIO med öppningar både fram och baktill som gör att den torkar snabbt och att det är lätt att fylla blöjan med extra inlägg vid behov. Välj själv om du vill ha ekologisk bomull mot huden eller för en torrare känsla fleece. Blöjan har knappar som justera storleken på höjden så den passar länge. 

Läs mer om vad en AIO är: Allt-i-Ett blöjor är mest lik engångsblöjor. På utsidan finns ett vattentät tyg och på insidan är det ett tyg fastsydd som suger upp kiss. Det brukar inte finnas lösa delar och man behöver inte köpa något extra. Blöjan är färdig som den är och efter bebisen har kissat i den lägger man hela blöjan i tvätten. 

Passform: Fin passform även för spinkiga ben eller förtidigt födda barn

Uppsugningsförmåga: Bra, håller ca 1,5 - 2 timmar. 

Torrskikt: Ja, om man väljer att ha det fastsydda inlägget med fleece närmast huden. 

Till natt/dag: Dag

Land: Polen

Certifieringar: Oeko-tex standard 100

Vad passar till: Till exempel Windelmanufakturs booster till nyfödda om man att blöjan håller längre än 1,5 - 2 h.

Storlek: 2,5 kg - 7 kg

Material: 
Ekologisk och oblekt 100% bomull närmast huden
Tungan/fastsydda inlägget består av 100% polyester/fleece
Utsidan består av PUL (polyuretanlaminerad polyester)

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren. Kan torktumlas på låg temperatur. Amnings- eller ersättningsbajs måste man inte sköljer av eftersom det är vattenlösligt. 

Torktid: Torkar inom 24h

Tillverkare: Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.