Vilken Pul-byxa skall jag välja?

|16/02, 2023

Vilken Pul-byxa skall jag välja?


Jag får relativt ofta frågan om vilka Pul-byxor som skulle kunna passa och vad som skiljer dem åt.
Så jag skall här försöka förklara skillnaderna mellan de 3 vi säljer. 

Det vill säga Anavy's, Breberky´s och Little Rhino's. 

Först är Breberky´s, Anavy i mitten och sist Little Rhino.

Breberky's marinblå ser ju absolut störst ut och Little Rhino minst. Men när man jämför dem närmare är de mer lika i storlek än man kan tro. Den största skillnaden dem emellan är att Breberky har en högre fleecemudd i midjan, Anavy har högre Pul och Little Rhino är smalare. 


Kikar vi närmare på muddarna så känns Breberky's som en vanlig fleece, Anavys som en tjockare fleece, den är nästan dubbelt så tjock som Breberkys. Little Rhino's har däremot velour, istället för fleece i muddarna, och den upplevs som en supermjuk och len sammet i tyget. I storlek S är Breberky störst i muddarna, följt av Anavy och Little Rhino är minst, men Little Rhino har töjbarast benmudd, då de är sydda med muddarna utsträckta så det finns mer Pul-tyg över bakom resåren. Det gör att skillnaden i utsträckt läge inte är så stor. 


Här nedan ser vi en Little Rhino stl M ovanpå Anavy's i stl S. De är nästan identiska i storlek! 
De ökar också minst i storlek, vilket gör att deras större storlekar upplevs ännu mindre. 


Little Rhino har 4 storlekar S, M, L och XL.
Just för dagen har jag bara stl S och M hemma av Little Rhino, så inlägget kommer att uppdateras i mars, när jag fått hem de i större storlekar med.
 

Anavy har 4 storlekar S, M, L och XL. På sista bilden ser ni S-L bredvid varandra med L till vänster,
M i mitten och S längst till höger.  Mellan S och M är den stora skillnaden att S är mindre i Midjan.
Det skiljer ytterst lite på pul-tyget och i benen. På bilden i mitten ses en stl M ovanpå en L, för att demonstrera storleksskillnaden. Tyvärr är XL slut i lager och så fort de kommer in utökas inlägget med bild på dem med!Breberky har även dem 3 storlekar S, M och XL. De brukar kalla sina OS för M, så de har helt enkelt hoppat över stl L, och gått direkt på XL, som ju de flesta toddler blöjor brukar heta. Här har vi en jämn fördelning mellan storlekarna där byxorna växer lite överallt mellan varje storlek. På bilden ligger även dem i bakvänd ordning där XL är längst till vänster, M i mitten och S längst till höger.Fortsätter vi att jämföra storlekarna mellan Breberky och Anavy i M så ser vi att Pultyget är lika högt i de båda modellerna men att Breberky´s blir högre totalt, tack vare den högre mudden i midjan. De är också relativt lika i benen. Anavy's har här gått om Breberky och har någon mm större omkrets.Går vi sedan vidare till stl XL/L så ser skillnaderna liknande ut. Pulen är jämn stor, men Breberky´s har högre mudd i midjan och men här har Breberky's gått tillbaka till att vara något större i benen. 


Jag hoppas du fick lite hjälp av jämförelserna och undrar du något är det bara att fråga! 
Och blev du sugen på ett par Pul-byxor så hittar du dem här.