Anavy Formsydd blöja - Snapless - OS

  • 255 kr

En mjuk och nätt blöja som växer med ditt barn och som absorberar mycket. Med blöjan följer 2 inlägg som gör att blöjan är lämplig för både dag och natt. Mjuka

Läs mer

I lager.
Dela

En mjuk och nätt blöja som växer med ditt barn och som absorberar mycket. Med blöjan följer 2 inlägg som gör att blöjan är lämplig för både dag och natt. Mjuka elastiska resår runt benen och midjan förhindrar läckage.

Läs mer om vad en formsydd blöja är: En formsydd blöja består enbart av uppsugande material och behöver kombineras med en blöjbyxa i PUL eller ull för att bli vattentät. De används oftast på natten.

Passform: Mycket fin passform särskilt på smala lår. 

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för nästan alla barn en hel natt.

Torrskikt: Nej, blöjan känns blött när barnet kissar i den. Vill man att den ska kännas torr behöver man köpa ett torrskikt separat.

Till natt/dag: Passar lika bra till dag som natt, eftersom du kan altinera hur många inlägg du vill använda

Tillverkningsland: Tjeckien

Certifieringar: Alla tyger som används har Öko-tex standard 100 och är godkända för barn under 3 år. Blöjan är fri från latex. 

Vad passar till:  Blöjan behöver användas i kombination med en blöjbyxa. Till exempel Anavys egna PUL-byxor så har man den perfekta kombon till natten.

Storlek: One size, ca 4-15 kg

Material: 
Insida/Utsida: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester
Mellanlager: 80% Bomull, 20% Polyester
Inlägg: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga. 

Torktid: ca 24 h 

Tillverkare: Anavy är ett företag från Tjeckien och välkänd för att deras blöjor suger riktigt bra. Blöjorna tillverkas med hänsyn till både människan och miljön.