Bells Bumz AIO, OS

  • 265 kr

Bells Bumz AIO känns som en riktigt enkel och bra AIO, precis som de skall vara! Inlägget är fastsytt i framkant, så det är enkelt att torka blöjan. I bakkant k

Läs mer

I lager.
Dela

Bells Bumz AIO känns som en riktigt enkel och bra AIO, precis som de skall vara! Inlägget är fastsytt i framkant, så det är enkelt att torka blöjan. I bakkant kan du knäppa fast det i en knapp dold under pulpanelen. Både blöjan och inlägget har mjukaste microfleece som foder, för att vara så bekväma som möjligt och samtidigt hålla barnet torrt. Inlägget är skålformat med egna resårer för att hålla allt inne. (Det ser likadant ut som Bells Bumz  Z-soaker inlägg) Det gör att blöjan får dubbla resårer via inlägget. Det finns 2 knappar på undersidan av inlägget för att vid extremt tuffa förhållanden kunna boosta blöjan. Boostern, förslagsvis Z-booster, eller Z-booster + för större barn som kan ha blöjan helt uppknäppt, fästs då på undersidan av inlägget.  Inlägget består av 2 lager bambu och 3 lager hampa. Dolt under microfleecen på skalet finns även 3 lager hampa i hela kisszonen. Som på de flesta av Bells Bumz blöjor har du en bred ryggresår och en mjukare resår vid magen, både för att vara extra läckagesäkra och för att det skall vara lätt att hitta rätt passform. 

Läs mer om vad en AIO är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja av de olika tygblöjor som finns. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett absorberande material. 

Passform: Bra, passar på de flesta barn

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, upp till 4 h. 

Torrskikt: Ja.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Z-booster eller Z-booster +

Storlek: One size 4,5-15 kg

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: 1 lager microfleece (100% polyester), 3 lager 55% hampa, 45% bomull
Tungan/inlägget består av 1 lager microfleece (100% polyester), 2 lager 70% bambu, 30% bomull och 3 lager 55% hampa, 45% bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren.

Torktid: 1-2 dagar

Tillverkare:  Bells Bumz Eco