Bells Bumz Reusabelles AIO/Roller Pocket OS

  • 290 kr

Reusabelle är Bells Bumz lite lyxigare linje. Den här AIO andas verkligen lyx, med en massa genomtänkta detaljer!  Roller Poacket har gjorts för att vara e

Läs mer

I lager.
Dela

Reusabelle är Bells Bumz lite lyxigare linje. Den här AIO andas verkligen lyx, med en massa genomtänkta detaljer!  
Roller Poacket har gjorts för att vara enkel att använda. Den behöver inte preppas, och resåren på magen hjälper blöjan att hamna i rätt position under naveln.

Till att börja med är det dubbla knapprader i fram och 3*4 knappar för att reglera höjden. Den har rullade resårer runt benen, vilket för de flesta upplevs mjukare, för så hög komfort som möjligt för bebis. Insidan består utav mjukaste microfleece för att ditt barn skall känna sig torrt, med ett lager bambu tyg under. Det finns en ficka med öppning både fram och bak, och i framkant sitter ett inlägg i 3 lager bambu tyg fastsatt. Även inlägget har microfleece på ovansidan så du kan själv välja om du vill ha det i fickan eller utanför.  Se bild på hur det ser ut med inlägget utanför. Det finns en extra benresår på insidan, så kallade dubbla benresårer.


Roller Pocket har en bred resår i ryggen och en resår vid magen för optimal passform och se till att allt hålls på plats. Resårerna är tillräckligt mjuka för att inte lämna märken, men stabila nog att hålla allt inne. 

Blöjan är gjord för att klara mycket, men skulle det trots allt behövas en extra booster, gå det fint att lägga den under inlägget.  

Läs mer om vad en AIO är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett absorberande material. 

Passform: Bra, passar på de flesta barn

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, upp till 4 h. 

Torrskikt: Ja.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Tunna booster i till exempel hampa, linne eller EVO om man vill att blöjan håller extra länge

Storlek: One size 4,5-15 kg

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: 1 lager microfleece (polyester), 3 lager 70% bambu, 30% bomull
Tungan/inlägget består av 1 lager microfleece (polkyester) och 3 lager 70% bambu, 30% bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren.

Torktid: 1-2 dagar

Tillverkare:  Bells Bumz Eco