Bells Bumz Wet & wild pull up OS

  • 160 kr

Bells Bumz Wet &Wild är en sidoknäppt pocket, som tack vare sin utformning är perfekt både som badblöja/badbyxor och dra upp blöja för pottränande barn elle

Läs mer

I lager.
Dela

Bells Bumz Wet &Wild är en sidoknäppt pocket, som tack vare sin utformning är perfekt både som badblöja/badbyxor och dra upp blöja för pottränande barn eller för att underlätta blöjbyten när barnen inte är still. Hemligheten är bred resår både på mage och rygg tillsammans med sidoknäppningen.  Insidan består av coolmax som håller ditt barn torrt och torkar fort. Det finns en öppning i bakkant för att stoppa ev inlägg i, och det finns även en dold knapp i öppningen för de som vill knäppa fast inläggen. Vill man bara ha en mindre booster, vid tex potträning finns även en knapp i framkant inuti fickan där den kan fästas.

Wet & Wild har hela 5* 3 knappar för en optimal passform under en lång tid. Blöjan har dubbla resårer i skalet. Av Bells Bumz egna inlägg passar tex Mix (bambu/hampa) inläggen, trifolden eller Heavywetter.

Vad är en pocketblöja: På blöjans insida finns en eller ibland två öppningar, på fram eller baksidan, där man enkelt kan lägga i inlägg. På dagen räcker det ofta med 1 inlägg och en tunn booster till yngre, men till natten eller om man vill att blöjan håller längre behöver man 2 eller fler inlägg. 

Passform: Lätt att få till en bra passform, även för nybörjare. 

Uppsugningsförmåga: Ingen, inlägg köps separat. 

Torrskikt: Ja, blöjan känns torr när barnet har kissat i den och passar barn som svettas lätt, har utvecklat allergier mot andra material eller som är känslig för väta.

Till natt/dag: Används framförallt på dagen

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Allt möjligt, Bells Bumz rekomenderar Mix inkläggen, trifolden från dem eller Heavywetter.

Storlek: One size  

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester), 100% polyester
Insidan: Coolmax (jämförbart med sporttyger), 100% polyester

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Inläggen måste tas ut ur pocketblöjan innan den tvättas.

Torktid: Torkar inom 1-3 timmar. 

Tillverkare: Bells Bumz