Breberky Pocketblöja - Nyfödd - Knappar

  • 245 kr

Beskrivning: Breberkys pocketblöjor till nyfödda är väldigt enkla att använda och pga de dubbla resår runt benen extra läckagesäkra. På blöjans utsidan finns et

Läs mer

I lager.
Dela

Beskrivning: Breberkys pocketblöjor till nyfödda är väldigt enkla att använda och pga de dubbla resår runt benen extra läckagesäkra. På blöjans utsidan finns ett vattentät tyg och på insidan mysig fleece som håller bebisens rumpan torr och fint. Pocketblöjan har en mjuk sömn i fleece som förhindrar röda märken på huden. På blöjan framsida finns knappar så att man enkelt kan anpassa storleken både i längden och omkretsen efter bebisen. 


Hur funkar en pocketblöja: På blöjans insida finns på framkanten en stor öppning där man enkelt kan lägga i inlägg eller om man köper passande inlägg från Breberky kan man till och med knäppa fast de så att de inte kan glider iväg. På dagen räcker det ofta med 1 inlägg, men till natten eller om man vill att blöjan håller längre behöver man 2 eller fler. 

Passform: Normal

Uppsugningsförmåga: Ingen, behöver kombineras med inlägg. Passande inlägg finns här.

Till natt/dag: Används framförallt på dagen, men kan användas på natten med 1 eller 2 extrainlägg. 

Land: Tjeckien

Certifieringar: Oeko-tex standard 100, 100% Eco-PUL™ Här kan du läsa mer om Eco-PUL™ på deras amerikanska sida. https://ecopultextiles.wixsite.com/ecopultextiles

Vad passar till: Allt möjligt så som inlägg eller prefolds från Geffen i nyföddstorlek eller storlek XS eller Breberkys egna inlägg till exempel.

Storlek: Nyfödd upp till 6/7 kg

Material: 100% polyester (PUL, fleece)

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, kan torktumlas på låg värme. 

Torktid: Snabbt

Tillverkare: Breberky är ett litet företag med ett stort hjärta som tillverkar alla sina produkter i Tjeckien. Alla tyger kommer från EU och deras PUL-tyger är godkända för livsmedel.