Breberky 2 inlägg - One Size - Bambuviskos

  • 145 kr

Dessa inlägg passar perfekt i Breberkys formsydda blöjor, men man kan också använda de i skal eller pocketblöjor. Paketet innehåller 2 inlägg: 1 långt som har e

Läs mer

I lager.
Dela

Dessa inlägg passar perfekt i Breberkys formsydda blöjor, men man kan också använda de i skal eller pocketblöjor. Paketet innehåller 2 inlägg: 1 långt som har en knapp på baksidan så att man enkelt kan knäppa fast det i blöjan och ett kortare inlägg som man kan använda som extra inlägg på natten eller när avståndet mellan blöjbyten ska vara längre. Om man vill kan man vika det långa inlägget dubbel i fram för pojkar eller barn som sover på magen. 

Vad passar till: Passar perfekt i Breberkys formsydda blöjor, men också i pocketblöjor (så som Doodush, Rasppies eller Pupus) eller skal. Man brukar inte kombinerar dessa inlägg med andra inlägg utan för de flesta håller de mycket bra. För nyfödda kan det räcka med det korta inlägget, för större bebisar med det långa och för äldre barn använder man både det långa och det korta inlägget. 

Storlek: Det långa inlägg är 60 x 10 cm (viks dubbelt) och det korta 30 x 10 cm

Material: 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull, kärnan består till 100% av ekologisk bomull

Certifieringar: tyget som används är GOTS certifierad, Oeko-tex standard 100

Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme.

Torktid: Lång

Land: Tjeckien

Tillverkare: Breberky är ett litet företag med ett stort hjärta som tillverkar alla sina produkter i Tjeckien. Alla tyger kommer från EU och deras PUL-tyger är godkända för livsmedel.