Buuh - Preflat med benresårer (GOTS)

  • 209 kr

Denna tygblöja har samma form som Buuhs andra preflats med tillägget att det har benresårer för extra bra passform runt benen. Benresårerna motverkar också läck

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Denna tygblöja har samma form som Buuhs andra preflats med tillägget att det har benresårer för extra bra passform runt benen. Benresårerna motverkar också läckage vid "bajsexplosioner". Preflaten är sydd i två tyglager ekologisk bomull och när preflaten viks samman blir det sammanlagt sex absorberande lager i våtzonen. Det går även att lägga in en booster i preflaten för extra uppsugningsförmåga - tillsammans med bomull som suger upp vätska snabbt rekommenderar vi en booster i naturmaterialet hampa som både är högabsorberande och motverkar kompressionsläckage! Tygblöjan fästs med en blöjfästare - exempelvis Snappi, Boingos, blöjbälte eller blöjnålar.

Denna preflat är bäst lämpad att använda dagtid. För att bli en komplett tygblöja behövs ett vattenavvisande skal ovanpå i antingen PUL eller ull. 


Storlek:

Onesize: ca 4-15 kg 

Du gör preflaten mindre genom att vika ned dess rygg utåt mot tygblöjans utsida. Detta gör att preflaten blir bekväm för det mindre barnet att ha på sig samt finns ingen obekväm tygskarv mot barnets hud. Det går även att göra preflaten mindre genom att vika ned den främre delen av tygblöjan vilket ger mer uppsugningsförmåga framtil.  Detta kan dock göra preflaten bylsigare.


Material:

Tyget: 100 % ekologisk bomull (GOTS)

Benresårerna:60 % ekologisk bomull, 40 % naturgummi

Tvättråd:

Tvättas på 40-60 grader. Lufttorkas.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800-1000 varv för alla tygblöjor och inlägg.