Eco Mini - AIO/Ai2 OS m ficka

  • 269 kr

Denna Ai2-blöja, All-In-Two, är en tygblöja i naturmaterial, som känns blött mot barnets hud. Utsidan består av mjuk PUL som är vattenavvisande och förhindrar a

Läs mer

I lager.
Dela

Denna Ai2-blöja, All-In-Two, är en tygblöja i naturmaterial, som känns blött mot barnets hud. Utsidan består av mjuk PUL som är vattenavvisande och förhindrar att tygblöjan läcker och har ett inre lager av mjuk bambu och bomull. Varje Ai2-blöja från Eco Mini innehåller två absorberande inlägg som knäpps fast både fram och bak på tygblöjan så att de hålls säkert på plats när barnet rör på sig. Inläggen kan också vikas för att få maximal uppsugningsförmåga där barnet behöver det som mest - vanligtvis framtill för pojkar och mot mitten för flickor. Utöver knapparna som sitter i bambufodret, så finns även en ficka i bakkant, så att den kan användas som en pocket. Det går då att sätta en snapcover på knapparna, men vanligtvis besvärar de inte barnet. OBS att skalet har en insida i bambu och därför inte går att torka av och återanvända, utan behöver tvättas så fort det kommit kiss på skalet.

Tygblöjan kan ställas in tre storlekar med hjälp av knappraderna framtill och anpassas i omkrets med knapparna i midjan.


Storlek:

Onesize: 4-16 kg


Material:

Tygblöja:

- PUL: 100 % polyester

- Inre lager: 70 % bambu, 30 % bomull


3-lagers inlägg:

70 % bambu, 30 % bomull


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på låg värme

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.