Nysläpp! Fluffmagi - bambu/hampa inlägg

  • 72 kr

Fluffmagi's bambu/hampa inlägg är det perfekta inlägget! 2 lager snabbabsorberande bambuterry överst o 2 lager hampa, som både är bra på att hålla kvar vätska u

Läs mer

I lager.
Dela

Fluffmagi's bambu/hampa inlägg är det perfekta inlägget! 2 lager snabbabsorberande bambuterry överst o 2 lager hampa, som både är bra på att hålla kvar vätska under tryck och absorberar stora mängder, underst. Det här inlägget fungerar i många fall helt på egen hand. Det kan såklart kombineras med en nätt booster eller ytterligare ett hampa inlägg för krävande situationer och de som kissar stora mängder.

De passar bra i de flesta bredare pockets, formsydda blöjor och blöjskal som är knäppta på näst största eller största höjdinställningen. De passar också utmärkt i vikblöjor där det krävs extra uppsugning.

Uppsugningsförmåga: Mycket bra

Torrskikt: Nej, inlägget känns blött när barnet har kissat i det

Till natt/dag: Passar utmärkt både dag och natt

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: De flesta pocket blöjor med bredare gren, formsydda, vikblöjor, skal mm 

Storlek: 

ca 14*34 cm efter tvätt

Material:  

2 lager 80% bambu 20% polyester

2 lager 45% hampa, 55% bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, kan torktumlas på låg värme, men det sliter mycket mer på dem. Ta ut inläggen  från blöjorna innan tvätt. 

Torktid:   Inom 24h

Tillverkare: Fluffmagi är Fluffrumpans eget märke. Vi vill att fler skall våga prova tygblöjor och säljer därför tygblöjor av högkvalitet till ett oslagbart pris.