Glückswindel - Formsydd, Snapless - OS

  • 375 kr

En nätt formsydd, med en uppsugning som förvånar. Du behöver en snappi, blöjbälte eller en blöjnål för att stänga blöjan. Tack vare att den inte har några knapp

Läs mer

I lager.
Dela

En nätt formsydd, med en uppsugning som förvånar. Du behöver en snappi, blöjbälte eller en blöjnål för att stänga blöjan. Tack vare att den inte har några knappar är den lätt att anpassa efter just ditt barns former. Är den för hög, viker du helt enkelt ned bak eller framstycket, och midjan går att göra både väldigt stor eller liten. Den är bäst anpassad som dagblöja och kan upplevas något liten i storleken jämfört med en del andra OS blöjor. Det ingår ett tunnt inlägg i samma underbara bomull/bambu/hampa fleece som är på insidan av blöjan. OBS! Den rutiga blöjan har ett slätt inlägg/ insida och ej fleece! Utsidan består av kba certifierad bomull. 

Passform: Den är oändligt anpassningsbar i storleken. Nätt.

Uppsugningsförmåga:  Bra, särskilt med tanke på hur nätt den är.

Torrskikt: Nej, den känns blött när barnet har kissat i den. 

Till natt/dag: Passar bäst till dagen, men med 1 eller 2 extra inlägg kan man också använder den på natten. 

Tillverkingsland:  Tyskland

Certifieringar: ekologisk bomull, kbA

Vad passar till: Blöjan behöver en ytterbyxa för att bli vattentät, till exempel en knytullbyxa, ullskal, ullbyxor, pulskal eller pulbyxor.  För att stänga blöjan kan man använda en blöjnål, blöjbälte eller Snappi, men kan gå bra utan om man har en ytterbyxa som sitter tight.

Storlek: ca 4-12 kg

Material: 
Utsidan: 95% ekologisk bomull 5% Elastan
Insidan: 50% bambu-viskos, 30% ekologisk bomull, 20% hampafleece

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Får ej torktumlas. Bör sträckas i vått tillstånd. 

Torktid: ca 12h

Tillverkare: Glückswindel är ett litet företag i Tyskland som tillverkar alla sina produkter med mycket kärlek. De flesta tyger är ekologiska och ullen är GOTS-certifierad.