Jooppi - Sidoknäppt AIO L - Heroes

  • 300 kr

En AIO-blöja, All-In-One, som är sidoknäppt och har en mjuk mudd runt midjan. Tack vare den stretchiga mudden kan blöjan användas som en uppdragbar blöjbyxa. Bl

Läs mer

I lager.
Dela

En AIO-blöja, All-In-One, som är sidoknäppt och har en mjuk mudd runt midjan. Tack vare den stretchiga mudden kan blöjan användas som en uppdragbar blöjbyxa. Blöjan har rullade benresårer och smal gren för en bekväm passform. Dessutom är tabbarna utformade så att benen har total rörelsefrihet åt alla håll. Blöjan passar därför bra för de barn som bärs i sjal eller sele. 

Blöjan har ett fastsytt inlägg i två absorberande lager bambu. Inlägget är format som en prefold och när det viks samman blir det ett inlägg med sex lager bambu. Dessutom finns ett extra tyglager insytt i blöjans ficka för att ytterligare öka uppsugningsförmågan! Denna AIO klarar därför att absorbera mycket vätska och lämpar sig bra till när blöjan måste sitta på längre stunder, exempelvis vid promenader eller resor. 

Eftersom inlägget kan vecklas ut torkar denna AIO snabbare än traditionella AIO-blöjor. 

Alla muddar i storlek L är ljusgråa.


Version 3 (V3) har PUL på hela framsidan.

Version 2 (V2) har mudd på framsidan.

 

Storlek:

L: 11-15 kg

 

Material:

Utsida: 100 % polyester

Insida: 80 % bambuviskos, 20 % bomull

Mudd: 95 % bomull, 5 % elastan

 

Tvättråd:

Tvättas på max 60 C. Kan torktumlas på låg värme. Det rekommenderas dock att hängtorka för att inte slita på materialet. För att inte slita på resårerna vid tvätt rekommenderar vi att använda en tvättpåse.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugen på max 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.