Kings of my Castle - Formsydd blöja med zorb OS

  • 360 kr

Här är en formsydd tygblöja i mjuk bambuterry och det suberabsorberande materialet zorb! Det är för tillfället den enda formsydda tygblöjan som innehåller zorb

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Här är en formsydd tygblöja i mjuk bambuterry och det suberabsorberande materialet zorb! Det är för tillfället den enda formsydda tygblöjan som innehåller zorb på den svenska marknaden. Tygblöjan stängs med knappar i midjan och kan anpassas i storlek med hjälp av knappraderna på framsidan. På så sätt växer tygblöjan med ditt barn - superekonomiskt! 

Själva tygblöjan är sydd i två lager bambuterry och har ett gömt lager zorb mellan bambun. Det medföljer också ett inlägg och en booster. Inlägget består av tre lager bambu och knäpps fast i blöjan. Boostern består av tre lager bambufleece.

Men vad är då zorb? Zorb är en amerikansk innovation som skapades speciellt för att göra tygblöjor lika absorberande som engångsblöjor. Det är ett hyperallergent och slitstarkt tyg som kan hålla mycket vätska trots att det är tunt. Det är designat att snabbt fånga upp vätska och distribuera det jämnt över ytan. Sedan dess skapelse år 2007 har zorb blivit ett populärt material i tygblöjor, tygbindor och även tvättbara amningsinlägg. I Europa har det tagit längre tid för zorb att etablera sig, men allt fler produkter med zorb dyker sakta upp!

Den formsydda blöjan behöver ett vattenavvisande skal i PUL eller ull för att bli en komplett tygblöja.


Storlek:

One size: 4,5 - 15 kg


Material:
Bambu: 70 % bambu, 30 % ekologisk bomull

Zorb®: Blandning av cellulosafibrer från bomull, tencel, och bambu varvat med polyester


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader i tvättmaskin. Eftersom den formsydda tygblöjan består av naturmaterial kan den krympa litet efter några tvättar. Tygblöjan uppnår sin fulla uppsugningsförmåga efter 4-5 tvättar. Går att torktumla på låg värmenivå, men enligt tvättinstruktioner rekommendera lufttorkning.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800-1000 varv för alla tygblöjor och inlägg.