KoKoSi - AIO OS - Camp

  • 310 kr

Denna tygblöja från KoKoSi är en AIO, all-in-one, med fin passform och mjuka flexibla resårer i ben och rygg. En AIO-blöja är den tygblöja som liknar engångsblö

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Denna tygblöja från KoKoSi är en AIO, all-in-one, med fin passform och mjuka flexibla resårer i ben och rygg. En AIO-blöja är den tygblöja som liknar engångsblöjor allra mest då den är en komplett tygblöja som inte behöver förberedas innan den används. Ett inlägg i tre lager bambu är fastsytt i blöjans insida som lätt dras ut för att snabba på torkningstiden vid tvätt. Inlägget kan också vikas på olika sätt inuti blöjan för att anpassas efter barnets behov. Exempelvis kan det läggas dubbelt på längden för flickor, eller dubbelt framtill för pojkar. 

Blöjans ficka har två öppningar för att underlätta justering av inlägget och för att du ska kunna lägga in en booster vid behov. Tygblöjan har en PUL-panel på insidan vid magen för att minska risken för läckage. Storleken justeras med hjälp av knapparna på framsidan och kan därför växa med barnet.


Storlek:

One size: 6-15 kg


Material:

Utsida: 100 % polyester

Insida: 82 % bambu, 18 % polyester

 

?Tvättråd:

?Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Tygblöjan når sin fulla uppsugningsförmåga efter 6-8 tvättar.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.