Little Rhino Formsydd - Pure med EVO - Mini OS

  • 270 kr

Detta är en mjuk och fluffig formsydd med mycket bra uppsugningsförmåga. Den är tänkt till riktiga storkissare. Den består av antingen bambuviskos eller bomull

Läs mer

I lager.
Dela

Detta är en mjuk och fluffig formsydd med mycket bra uppsugningsförmåga. Den är tänkt till riktiga storkissare. Den består av antingen bambuviskos eller bomull och ett dolt lager EVO för att öka absorbtionen. Ytterdelen har 2 lager bambu eller bomull, tunneln består av 3 lager bambu eller bomull och 2 lager EVO. Inlägget som sitter fast i tunneln har sedan 2 lager bambu eller bomull och 2 lager EVO. Totalt 7 lager bambu eler bomull och 4 med EVO.
Den här blöjan är rätt tjock, mjuk och minst sagt fluffig, och den absorberar verkligen massor! 

Läs mer om vad en Formsyddblöja är: En formsydd blöja består enbart av uppsugande material och behöver kombineras med en blöjbyxa i PUL eller ull för att bli vattentät. De används oftast på natten, men framförallt de lite tunnare är även smidiga att ha dagtid under ull- eller pulbyxor.

Passform: Bra, lite stora kring benen av alla fluffiga lager bambu/bomull som ny, innan allt krympt till sin rätt plats. 

Uppsugningsförmåga: Fantastiskt bra!

Torrskikt: Nej, känns blött mot huden. 

Till natt/dag: Används främst på natten, men kan användas på dagen. 

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Alla material som används är Oeko-tex certifierade 

Storlek: Mini OS upp till ca 9 kg

Material: 
80% bambuviskos, 20% PES, EVO
80% bomull, 20% PES, 

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader

Torktid: Torkar inom 24h

Tillverkare: Little Rhino är ett polskt företag som även tillverkar sina blöjor där. Allt material som används är Oek-tex certifierad. Little Rhino lägger stor fokus på kvalitet och en etisk korrekt tillverkning.