Little Rhino Formsydd Pulpanel - Mini OS - Bambu/EVO

  • 330 kr

Detta är en mjuk och fluffigformsydd med mycket bra uppsugningsförmåga. Den är tänkt till riktiga storkissare. Den består av bambuviskos som känns skönt och sva

Läs mer

I lager.
Dela

Detta är en mjuk och fluffigformsydd med mycket bra uppsugningsförmåga. Den är tänkt till riktiga storkissare. Den består av bambuviskos som känns skönt och svalt mot huden och ett dolt lager EVO för att öka absorbtionen.  På utsidan har den en PUL panel för att hjälpa till att motverka läckage och ytterligare sprida fukten jämt i blöjan. Ytterdelen har 2 lager bambu, tunneln består av 3 lager bambu och 2 lager EVO. Inläggt som sitter fast i tunneln har sedan 2 lager bambu och 2 lager EVO. Totalt 7 lager bambu och 4 med EVO!
Little Rhinos Bambu är inte lika kompakt som tex Pupus, utan lite "sladdrigare" men lika mjuk. Den här blöjan är rätt tjock och minst sagt fluffig. 

Läs mer om vad en Formsyddblöja är: En formsydd blöja består enbart av uppsugande material och behöver kombineras med en blöjbyxa i PUL eller ull för att bli vattentät. De används oftast på natten, men framförallt de lite tunnare är även smidiga att ha dagtid under ull- eller pulbyxor

Passform: Bra, lite stora kring benen av alla fluffiga lager bambu som ny, innan allt krympt till sin rätt plats. 

Uppsugningsförmåga: Bra!

Torrskikt: Nej, känns blött mot huden. 

Till natt/dag: Används främst på natten, men kan användas på dagen. 

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Alla material som används är Oeko-tex certifierade 

Storlek: Mini OS ca 3,5-9 kg

Material: 
Insidan: 80% bambuviskos, 20% polyester, EVO
Utsidan: 100% polyester, PUL

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader

Torktid: Torkar inom 24h

Tillverkare: Little Rhino är ett polskt företag som även tillverkar sina blöjor där. Allt material som används är Oek-tex certifierad. Little Rhino lägger stor fokus på kvalitet och en etisk korrekt tillverkning.