Little Rhino Formsydd m Pulpanel - OS

  • 375 kr

Detta är en mjuk och fluffigformsydd med mycket bra uppsugningsförmåga. Den är tänkt till riktiga storkissare. Den består av bambuviskos som känns skönt och sva

Läs mer

I lager.
Dela

Detta är en mjuk och fluffigformsydd med mycket bra uppsugningsförmåga. Den är tänkt till riktiga storkissare. Den består av bambuviskos som känns skönt och svalt mot huden. Den kommer både medoch utan torrskikt i form av fleece och den finns med ett dolt lager EVO för att öka absorbtionen ytterligare. På utsidan har den en PUL panel för att hjälpa till att motverka läckage och ytterligare sprida fukten jämt i blöjan. Ytterdelen har 2 lager bambu, tunneln består av 3 lager bambu. Inläggt som sitter fast i tunneln har sedan 2 lager bambu. Totalt 7 lager bambu. Väljer man modellen med EVO så tillkommer totalt 4 lager EVO, som är ett tunt men enormt absorberande material. Väljer man modellen med torrskikt, så byts bambulagret närmast huden ut mot fleece.
Little Rhinos formsydda i bambu är otroligt mjuk. Blöjan är rätt tjock och minst sagt fluffig och absorberar verkligen mängder!

Läs mer om vad en Formsyddblöja är: En formsydd blöja består enbart av uppsugande material och behöver kombineras med en blöjbyxa i PUL eller ull för att bli vattentät. De används oftast på natten, men framförallt de lite tunnare är även smidiga att ha dagtid under ull- eller pulbyxor

Passform: Bra, lite stora kring benen av alla fluffiga lager bambu som ny, innan allt krympt till sin rätt plats. 

Uppsugningsförmåga: Bra!

Torrskikt: Nej, känns blött mot huden. 

Till natt/dag: Används främst på natten, men kan användas på dagen. 

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Alla material som används är Oeko-tex certifierade 

Storlek: OS ca 5-16 kg

Material: 
Insidan: 80% bambuviskos, 20% polyester, EVO
Utsidan: 100% polyester, PUL

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader

Torktid: Torkar inom 24h

Tillverkare: Little Rhino är ett polskt företag som även tillverkar sina blöjor där. Allt material som används är Oek-tex certifierad. Little Rhino lägger stor fokus på kvalitet och en etisk korrekt tillverkning.