Magabi - Sidoknäppt PUL-skal OS

  • 270 kr

Detta PUL-skal från Magabi kan användas som vanligt blöjskal över lösa inlägg eller som ett SIO-skal, Snap-In-One, tillsammans med Magabis tillhörande SIO-

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

Detta PUL-skal från Magabi kan användas som vanligt blöjskal över lösa inlägg eller som ett SIO-skal, Snap-In-One, tillsammans med Magabis tillhörande SIO-inlägg som knäpps fast i skalet. PUL-skalet har sidoknäppning och elastiska vingar som tillåter att blöjan används som en uppdragbar blöjbyxa. Blöjskalet har PUL-flärpar både fram och bak för att hålla lösa inlägg på plats när barnet rör sig. Knapparna för SIO-inläggen är gömda under PUL-flärparna och kan därför inte tryckas mot barnets hud och irritera den.

Benresårerna är speciellt designade att sitta mjukt och bekvämt runt barnets lår. Tygblöjan går att ställa in i tre olika storlekar med hjälp av knapparna på framsidan och passar därför från start till slut av blöjperioden. 

Motiven på alla Magabis tygblöjor och produkter är handmålade av Magabis skapare och är därför helt unika. Varje motiv är som ett konstverk!

Inlägg medföljer inte och köps separat för en komplett tygblöja. 


Storlek:

One size: 5-15 kg


Material:

100 % polyester


Tvättråd:

Tvättas på max 60 grader. Hängtorkas

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på max 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.