Mommy Mouse SIOskal - No Crush - Olika mönster

  • 305 kr

Mommy Mouse har tagit fram ett skal till deras populära SIO blöjor som är speciell för barn med gosiga lår eller mycket känslig hud som lätt får märken. Ru

Läs mer

I lager.
Dela

Mommy Mouse har tagit fram ett skal till deras populära SIO blöjor som är speciell för barn med gosiga lår eller mycket känslig hud som lätt får märken. 

Runt benen finns inte de klassiska resåren som tygblöjor brukar ha utan Mommy Mouse patenterade no-crush system, som består av väldigt mjuka och följsamma elastiska band. Till skillnad från alla andra One Size blöjor från Mommy Mouse har dessa också bara en rad med knappar i fram så att benen och höften får extra rörelsefrihet. 

Ytterbyxan är one-size och passar från 4-16 kg. Storleken justeras på framsidan med hjälp av tryckknappar. Runt benen finns en mjuk läckagebarriär.  På utsidan består blöjan av PUL (polyuretanlaminerad polyester) som är vattentät och hållbar. Barnets känsliga hud kommer inte i kontakt med PUL utan på insidan finns ett mesh-tyg som gör blöjan luftig. 

I kombination med Mommy Mouse SIO inlägg, som man knäpper fast i ytterbyxan med hjälp av fyra tryckknappar, får man en flexibel blöja. SIO inläggen från Mommy Mouse är anatomiskt utformade och finns i två dubbelstorlekar: S/M och L/XL. På undersidan av inläggen finns en knapp för att enkelt kunna knäppa fast extra inlägg/booster eller nattinlägg. Vid blöjbyten behöver man bara byta ut inlägget om ytterbyxan fortfarande är torr, vilket både sparar pengar och minimerar mängden tvätt. 

Material:
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: mesh 100% polyester

Storlek: 4 - 16 kg

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg temperatur. 

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.