Mommy Mouse inlägg - Olika storlekar - Olika material

  • 65 kr

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Storleken väljs enkelt efter barnets vikt. Dessa inlägg passar i pocketblöjor och

Läs mer


I lager.
Dela

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Storleken väljs enkelt efter barnets vikt. Dessa inlägg passar i pocketblöjor och ytterbyxor. De har inga tryckknappar för att hållas på plats.  

Thermo Air inlägg är sydd i tre lager högabsorberande mikrofiber med ett yttre skikt i Thermo air. Mikrofiber absorberar vätska snabbt och fördelar den jämt i hela inlägget på så sätt utnyttjas inläggets maximal absorption optimalt. Thermo air är jämförbar med sporttyger och har samma egenskaper, den andas, känns torr mot huden och är temperaturregulernade.  

Bambu Air inlägg består av tre olika material och är riktiga allround inlägg. På insidan består inlägget av två lager högabsorberande mikrofiber som är täckt på en sida med thermo air och på andra sidan med bambufrotté. Denna kombinationen ger dig möjlighet att bestämma själv när barnet ska känna sig blött (bambufrotté närmast huden) eller om du vill ge barnet en torrare känsla (Thermo air närmast huden).  

Natura Line inlägg består av två lager oblekt och högabsorberande bambufrotté med en kärna av oblekt bomull. Inlägget passar barn som inte tål konstgjorda material och föräldrar som föredrar naturliga material. 

Polar är sydd i tre lager högabsorberande mikrofiber och har på en sida microfleece som är otroligt mjukt och på andra sidan Thermo Air.

Storlek:  

S 4 kg – 6 kg [ 28 x 11 cm ] 

M 6 kg – 10 kg [ 31 x 12 cm ] 

L från 10 kg + [ 36,5 x 13 cm ] 

Material:  

Thermo Air: 100% polyester 

Bambu Air: kärnan och undersidan 100% polyester, översidan 100% bambuviskos 

Natura Line:  utsidan 100% bambuviskos, kärnan 100% bomull 

Polarfleece: 100% polyester

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Inläggen måste tas ut ur pocketblöjan innan den tvättas.  

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.